U kunt het concert bijwonen op:
29 juni, 2024

Nog 70 dagen te gaan!

Locatie: Koningsoord

PosterJubileum

Jubileum concert (90jr)

Jubileum Sing Along Concert

Vier 90 jaar muzikale harmonie met ons!

Stap binnen in de wereld van Muziekvereniging Concordia tijdens ons feestelijke ‘Sing Along’ concert, ter ere van een indrukwekkend 90-jarig bestaan. Dit unieke concert belooft niet alleen een avond vol prachtige muziek te worden, maar ook een hartverwarmende gemeenschapservaring in Berkel-Enschot.

Een Rijke Historie, Een Beloftevolle Toekomst

Sinds onze oprichting in 1934, heeft Concordia zich ontwikkeld van een bescheiden fanfare tot een bloeiende muziekvereniging met twee dynamische orkesten. Onze geschiedenis is rijkelijk gevuld met muzikale prestaties en veranderende tijden, en dit concert is een ode aan die voortdurende evolutie.

Bijzondere Gasten op een Magische Avond

Wij zijn vereerd om Frans van der Meer en Erica van der Meer als speciale gastartiesten te mogen verwelkomen. Hun ongeëvenaarde stemmen zullen ons muzikale repertoire verrijken, samen met de harmonieuze klanken van Zanggroep Inbetween. Deze avond belooft een onvergetelijke samenkomst van talent en passie te worden.

Ons concert zal iconische stukken zoals ‘Brabant’, ‘Skyfall’,en ‘New York’ ten gehore brengen. Verwacht een meeslepende mix van genres en stijlen, van filmische klanken tot hartverwarmende lokale hymnes. Dit veelzijdige programma staat garant voor een avond vol verrassingen en muzikale diversiteit.

Jouw Uitnodiging

Kom deel uitmaken van onze jubileumviering en laat je meevoeren door de klanken van verleden, heden, en toekomst. Dit ‘Sing Along’ concert is meer dan een muzikale presentatie; het is een uitnodiging aan iedereen om met ons te zingen, van de avond te genieten, de afgelopen 90 jaar en onze toekomst te vieren. We kijken ernaar uit om deze bijzondere mijlpaal samen met jou te vieren!

Praktische Informatie

  • Datum en Tijd: 29-06-2024
  • Locatie: Koningsoord
  • Tickets: Geen tickets nodig

Sluit je aan bij Muziekvereniging Concordia voor een onvergetelijke avond. Wees getuige van de magie van livemuziek die generaties overbrugt en ons herinnert aan de schoonheid van samenzijn. Mis het niet!

Share the Post: