Vergeet het niet, zet het snel in je agenda

Jubileum Sing Along Concert

Vier 90 jaar muzikale harmonie met ons!

Stap binnen in de wereld van Muziekvereniging Concordia tijdens ons feestelijke ‘Sing Along’ concert, ter ere van een indrukwekkend 90-jarig bestaan. Dit unieke concert belooft niet alleen een avond vol prachtige muziek te worden, maar ook een hartverwarmende gemeenschapservaring in Berkel-Enschot.

Bijzondere Gasten op een Magische Avond

Wij zijn vereerd om Frans van der Meer en Erica van der Meer als speciale gastartiesten te mogen verwelkomen. Hun ongeëvenaarde stemmen zullen ons muzikale repertoire verrijken, samen met de harmonieuze klanken van Zanggroep Inbetween. Deze avond belooft een onvergetelijke samenkomst van talent en passie te worden.

Ons concert zal iconische stukken zoals ‘Brabant’, ‘Skyfall’,en ‘New York’ ten gehore brengen. Verwacht een meeslepende mix van genres en stijlen, van filmische klanken tot hartverwarmende lokale hymnes. Dit veelzijdige programma staat garant voor een avond vol verrassingen en muzikale diversiteit.

Maak deel uit van onze jubileumviering en laat je meevoeren door de klanken van verleden, heden, en toekomst. Dit ‘Sing Along’ concert is meer dan een muzikale presentatie; het is een uitnodiging aan iedereen om met ons te zingen, van de avond te genieten, de afgelopen 90 jaar én onze toekomst te vieren. We kijken ernaar uit om deze bijzondere mijlpaal samen met jou te vieren!

Praktische Informatie

  • Datum en Tijd: 29-06-2024
  • Locatie: Koningsoord
  • Tickets: Geen tickets nodig

Sluit je aan bij onze vereniging voor een onvergetelijke avond. Wees getuige van de magie van livemuziek die generaties overbrugt en ons herinnert aan de schoonheid van samenzijn. Mis het niet!

PosterJubileum